Wat moet ik doen voordat ik mijn Birdbuddy weggeef?
Goed nieuws — je hoeft je account niet te verwijderen!
Als je je Birdbuddy aan een vriend, familielid of iemand anders geeft, verwijder dan gewoon het voedingsstation uit je account, zodat de nieuwe eigenaar het kan koppelen.
Als je je voedingsstation verwijdert:
- wordt het losgekoppeld van je account
- kan iemand anders het koppelen en als eigen apparaat instellen
Je Birdbuddy verwijderen:
- Zoek bovenaan dit scherm de Birdbuddy die je wilt verwijderen.
- Tik onder die camera op Instellingen.
- Scrol helemaal naar beneden en tik op Voedingsstation verwijderen.
- Volg de instructies op het scherm.
- Bij Nature Cam (Pro) bestaat de laatste stap uit het verwijderen van BUDDY uit de lijst met Bluetooth-apparaten en het terugzetten van de cameramodule naar de fabrieksinstellingen.
- Birdbuddy Home en Nook worden in de app teruggezet naar de fabrieksinstellingen, dus zorg dat je apparaat tijdens het verwijderen in de buurt is.
Hierdoor wordt het apparaat losgekoppeld van je account en kan de nieuwe eigenaar het koppelproces doorlopen in zijn Birdbuddy-app. Geen zorgen — je foto’s en vogelcollectie blijven veilig bewaard in je account.